Известие

Collapse
No announcement yet.

Странна миризма след спиране от движение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

TRW ако го подкара на газ-спирачка и много бързо се опитат,от Textar и Ate нямам оплаквания,a Itn не бих сложил.В 99% от случаите майсторите не почистват супортите,а смазване на водачите е само мечта.
    Накладките си ги сменям винаги сам
    Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

Ама много сте зле.....пет страници тестове, съвсем объркахте момчето.....итн е производство на евро 07 и завода е в Китай...и е много по качествено, от другите неща който предлагат, но да не забравяме, че тая фирма е жмел......моя приятел Алекс или иначе казано Цецо...де да знам...за пореден път не е в час...купил маховик за ххх..лв.....със специална остъпка....е аз ще го заведа да си купи по евтин и читав без остъпка в София...но искам да се обзаложим..)...накладките брембо у нас за сега има страшно ментета....по добре трв....тя и цената им е по висока даже...
      п.п...миналата седмица видях надпис в един сервиз...."До тук с въпросите от форумите".....и да ви кажа.....момчетата имаха голямо право в това, защото не гадаеха, а работеха професионално на съответната цена и с дадена гаранция....а не с обяснения..... от рода...това не знам колко ще издържи....казват ти цена.....и щом нещо се рециклира...то се засягат всички възли в даденият агрегат....а не това може да кара...
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

за пореден път елементарно изказване. Ето ти и снимка на оригинален маховик Валео, произведен за концерна Фиат, купен на отлична цена от фирма, която за теб е хмел. Очаквам да ме заведеш някъде, където ще ми предложат точно това на по-ниска цена. Направо ми писна от простотиите, които хвърляте наляво и надясно за да защитавате собствените си комерсиални интереси
        Attached Files
        Last edited by Alex_26; d.m.y г., 20:36.

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
          Не знам какви накладки ползваш, но ако ползваш на TRW или Brembo няма да свири нищо !
          Виж, ти в Италия имаш богат избор. Ние тук имаме обаче още по-богат от към незнайни производители. От много години си купувам от ТиН кар (фирмата хмел според Бобби), не мажа с греси, медни или каквито и да било други, почиствам само хубаво апаратите и водачите (на тях слагам малко силикон) и нямам скърцане. Но първите километри не натискам рязко спирачката докато улегнат

Comment

Alex_26, хайде чети внимателно....казах, че евро 07 е жмел и там може да ти пакетират и щамповат каквото си щеш...ходи на чърна маца или на ул. Любляна 69....и ако те пуснат вътре в склада....ще се убедиш, каква насипна търговия става...

---------- Post added at 06:59 ---------- Previous post was at 06:46 ----------

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
            за пореден път елементарно изказване. Ето ти и снимка на оригинален маховик Валео, произведен за концерна Фиат, купен на отлична цена от фирма, която за теб е хмел. Очаквам да ме заведеш някъде, където ще ми предложат точно това на по-ниска цена. Направо ми писна от простотиите, които хвърляте наляво и надясно за да защитавате собствените си комерсиални интереси
            Интересно, че само ти ми го казваш.....
            Знам, че нямаш топки за облози, затова не те и подканям....
            Миналата година по това време сменях комплект съединител барабар с маховика...в
            ТиН кар ми го предлагаха за 650лв. маховика....но аз си взех от една сергия на женският пазар за 450лв.......и когато го занесох на Румен.....помислих, че съм взел голямо менте, а той се оказа истинско валео.....
            п.п..просто споделям опит, а не това което съм чул или прочел в нета.....
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ейййй!
              Осрахте темата на колегата.
              Виж да не ти закача някой пластмасов детайл по гумите и от там да мирише. Понякога и найлонова торбичка може да се залепи за ауспуха, но това минава бързо.
              Иначе накладките са ми TWR, намазал съм с медна грес водачите, дисковете са нови, но пак подсвирват при леко натискане.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Ейййй!
                Осрахте темата на колегата.
                Виж да не ти закача някой пластмасов детайл по гумите и от там да мирише. Понякога и найлонова торбичка може да се залепи за ауспуха, но това минава бързо.
                Иначе накладките са ми TWR, намазал съм с медна грес водачите, дисковете са нови, но пак подсвирват при леко натискане.
                Миризмата идва отпред. Иначе моите свирят в движение без да ги натискам. Като натисна леко спирачката спира да свири.

Comment

Първоначално публикувано от Pantheon Покажи съобщение
                  Миризмата идва отпред. Иначе моите свирят в движение без да ги натискам. Като натисна леко спирачката спира да свири.
                  Всеки нормален човек знае как мирише съединител които е запалил феродовия диск ! Как мирише напечен спирачен диск (мирише на нагрят чугун ) специфична миризма.Мирис на изгоряла нафта,мирис на изгоряло масло,мирис на изгоряла инсталация ! Определи на какво мирише в крайна сметка
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                  sigpic

Comment

Как свирят без да ги натискаш? Това значи че се трие накладка и диск което не трябва да се случва. Ако са почистили добре и гресирали водачите, изчистили леглата на накладките и извадили излишната спирачна течност то остава въпросът в какво състояние са ти дисковете?
                    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                      Как свирят без да ги натискаш? Това значи че се трие накладка и диск което не трябва да се случва. Ако са почистили добре и гресирали водачите, изчистили леглата на накладките и извадили излишната спирачна течност то остава въпросът в какво състояние са ти дисковете?
                      Нищо не е чистено. Сваля старите накладки, слага новите и това е. Според мен е от водачите.

---------- Post added at 16:24 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                      Всеки нормален човек знае как мирише съединител които е запалил феродовия диск ! Как мирише напечен спирачен диск (мирише на нагрят чугун ) специфична миризма.Мирис на изгоряла нафта,мирис на изгоряло масло,мирис на изгоряла инсталация ! Определи на какво мирише в крайна сметка
                      Всеки нормален ШОФЬОР. Аз съм шофьор от скоро и не съм запознат с миризмата на съединителя и спирачният диск. За масло и изгоряла инсталация ми е ясно как мирише.

Comment

Всеки нормален ШОФЬОР. Аз съм шофьор от скоро и не съм запознат с миризмата на съединителя и спирачният диск. За масло и изгоряла инсталация ми е ясно как мирише.
                        Ами щом не знаеш освен да се довериш какво ти казват в някой сервиз друго не знам какво може да направиш сам
                        А относно съединителя примерно аз днес на един прав участък на 4 предавка оборотите се качваха до 3500 колата повече от 55-60 не искаше да вдига даже се връщаше на зад километража а оборотите напред.Отбих отворих капака мирис никакъв на съединител от приплъзване щото би се усетило на 100 %. До тук и аз не знам какво е за първи път ми прави така ! Но може и турбо да е при мен не го чувах никакво.И сега какво ще изчакам да видя как ще за напред и влизам в бокса/сервиз/!Та мисълта ми е,че дори тук да ти кажат какво е ако не може се справиш сам влизаш в бокса
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                        sigpic

Comment

Нищо не е чистено. Сваля старите накладки, слага новите и това е. Според мен е от водачите.

---------- Post added at 16:24 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

И все пак от чисто любопитство да те попитам, ти мазохист ли си, човек с железна нервна система ли си, обичаш да твориш във форума и да те съжаляват или вече имаш записан час при автомонтьор? Абе просто ми е любопитно. Аз като имам проблеми от много време насам водя колата във форумен сервиз и знам, че хората там разбират и ще оправят проблема. До момента много се изписа по темата, но както сам можеш да се сетиш всичко са догадки, хрумвания, хипотези и на моменти обосновани предположения.
                          П.С. Имаш ли смущения в съня и тежко ли изживяваш неяснотите, появяват ли се натрапчиви мисли?
                          Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                          Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                          Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                          Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                            И все пак от чисто любопитство да те попитам, ти мазохист ли си, човек с железна нервна система ли си, обичаш да твориш във форума и да те съжаляват или вече имаш записан час при автомонтьор? Абе просто ми е любопитно. Аз като имам проблеми от много време насам водя колата във форумен сервиз и знам, че хората там разбират и ще оправят проблема. До момента много се изписа по темата, но както сам можеш да се сетиш всичко са догадки, хрумвания, хипотези и на моменти обосновани предположения.
                            П.С. Имаш ли смущения в съня и тежко ли изживяваш неяснотите, появяват ли се натрапчиви мисли?
                            И аз съм любопитен... Форума пълен ли е с педали с профилна, наподобяваща Фики или ти си единствения, дето си няма друга работа, че да пишеш глупости в на хората темите. Казал съм ти вече, че щом не можеш да помогнеш, то изобщо игнорирай темата.
                            Написал съм отгоре - шофьор от скоро съм! Всяка събрана информация ми е полезна. Да еба мишката ти мизерна... Крие ми се зад профил във форум и ми се ебава.
                            Last edited by Pantheon; d.m.y г., 18:51.

Comment

И аз съм любопитен... Форума пълен ли е с педали с профилна, наподобяваща Фики или ти си единствения, дето си няма друга работа, че да пишеш глупости в на хората темите. Казал съм ти вече, че щом не можеш да помогнеш, то изобщо игнорирай темата.
                              Написал съм отгоре - шофьор от скоро съм! Всяка събрана информация ми е полезна. Да еба мишката ти мизерна... Крие ми се зад профил във форум и ми се ебава.
                              Е това беше отговор баш в десетката
                              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Ееееее, как може такова отношение, аз не съм те нагрубил по никакъв начин, просто полюбопитствах относно менталното ти състояние.
                                П.С. Може да се уреди и една среща на 4 очи между двамата, но не за да правим секс, а да ме видиш на живо. Ама да не съжаляваш после.
                                Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                                Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                                Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                                Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Working...
                                X